Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.
massage

Healing Massage

Människan är en komplicerad varelse. Vi består av både massa och energi. När kroppen eller sinnet inte får den återhämtning den behöver upplever vi smärta. Detta är kroppens och sinnets sätt att sakta ned vårt tempo och be oss att varva ned. 

Dagens samhälle är fyllt med stress och prestation och konsekvenserna från denna press tar lätt sitt uttryck i kroppssmärtor. Ofta väljer vi då fokuserade punktmarkeringar för att lösa problemen: alvedon, muskelmassage eller stretching. Detta ger endast tillfälliga lösningar och löser inte rotorsaken till problemet.

u

Healing är ett kraftfullt sätt att arbeta med att lösa upp blockeringar, både fysiska och emotionella. Jag arbetar med både den fysiska- och emotionella kroppen.  Detta betyder att jag löser upp blockeringar/smärtor genom att massera din bindvävnad, trycka på akupunkturpunkter och balanserar ditt energiflöde.

Så, unna dig själv en stunds avslappning med Healing massage.

Behandlingen pågår i 75 minuter, vi börjar med ett samtal där du får berätta om vilken problematik du har. Därefter följer en 60 minuter massage som sedan avslutas med ett avrundande samtal. 

Massagen är en helkroppsmassage med en täckande sarong. Jag använder en Jojoba-olja som är helt allergifri som är anpassad efter kroppens naturliga fetter: du får därmed en härlig kroppsbehandling inkluderat. 

 

En djupgående behandling där du får uppleva närvaro och njutning, för både kropp och själ helt enkelt. Massagen utförs i min lokal I Tingstäde.

hålla händer