top of page

rapid transformation

Handlar inte om att lära dig någonting nytt.. Det handlar om att avlära dig allt som begränsar dig idag så du får tillgång till allt du redan har inom dig.

Det som gör detta programmet unikt:

 • Du har dagligt stöd av mig i din utveckling

 • Programmet sker via Online plattform och/eller på plats (Gotland)

 • Unik metod baserat på den senaste vetenskapen inom personlig utveckling, filosofi och emotionell frisläppning av spänningar som idag fastnat i dina muskler

 • Holistiskt perspektiv på hela din utveckling (IQ,EQ,SQ)

 • Bodymind connection via Breathwork och kroppsoptimering

 • Jag har inget intresse av att bekräfta ditt ego. Jag är här för att hjälpa dig att synliggöra ditt destruktiva beteende and rise above it.
  Min dröm är att du ska nå din dröm.

Jag är utbildad och certifierad av nutidens pionjärer inom personlig utveckling. Jag har arbetat med dussintals av människor och hjälpt dem att skapa ett liv de älskar att leva. Jag har varit där du är: fumlandes i mörkret, medveten om mitt potential men haltandes genom livet. Aldrig riktigt tillfredsställd. Det är därför jag är bra på det jag gör. 
 

Jag arbetar utifrån ett Holistiskt perspektiv: Ingenting exkluderas. Ditt sinne, kropp och själ är med i hela processen. Du lär dig att förvandla problem till möjligheter, ta kontroll över dina känslor och skapa en målbild som du kommer att uppnå. Du ökar din motivation inför dig själv och stärker din självkänsla.

 

 

Det bästa av allt?

Du kommer få leva det liv du idag längtar efter.

Boka in dig på ett gratis uppstart samtal nedan där du förutsättningslöst får berätta om vem du är och vad du vill ha vägledning i. 

 

 

 

Fortfarande osäker?

Läs mer nedanför vad andra säger om att arbeta med mig!

2DSC_2749-Edit.png
image.png

Vad du får...

Som din Coach hjälper jag dig med: 

 

 • Integrera vad du tänker (IQ), med vad du känner (EQ) och förstå vem du är (SQ). 

 • Djupare kontakt med dina egna känslor

 • Förbättra din relation med dig själv och andra

 • Skapa en rutin, som håller

 • Möta och övervinna dina rädslor

 • Omforma dina drömmar till mål

 • Identifiera beteenden som begränsar dig och hur du skapar nya för att uppnå dina mål

 • Lära dig att sätta gränser: säga ja till ditt nej och rensa bort energitjuvar för att få mer tid över

 • Stärka din självkänsla och uppleva mer njutning i livet

Du är värd allting du längtar efter,

men det är dags att call your own bullsh*t och ta den hjälp du behöver för att nå dit.

 

 

Börja investera i dig själv och se hur din aktie kommer växa varje dag!

Vad andra säger...

Frida

Jag har gått till olika terapeuter, kbt osv. Inte alltid för att jag mått dåligt men för att få svar när jag knutit de där knutar i tankarna och inte riktigt hittat ut. Men det finns bara så många gånger man kan sitta och rabbla samma saker (och ändå veta). Tillslut fanns inget mer att säga, jag var färdigpratad, men lik förbannad stod jag kvar med knutarna. Jag kanske hade blivit klokare på varför jag knutit kutarna men sen då… Linda hjälpte mig att knyta upp dessa knutar. Jag har varit så fokuserad på varför det känts på ett visst sätt. Och visst är varför viktigt. Men är det det viktigaste?

Monika

Du kommer att lyftas och fyllas av en liten innerlig människa med sådan ödmjukhet och värme och stor styrka. Ja Linda det finns bara ett exemplar av dig. Jag sätter inte dig på piedestal men jag tar in det du vill lära mig precis så som du säger: helt utan stress och prestation

Nina

Linda har hjälpt mig att förstå olika mönster i mitt beteende som resulterat i att jag bättre kan förstå mig själv, mina känslor och mina relationer som resulterat i att min självkänsla och själv kärlek blivit starkare.

Lovisa

Innan jag fick en Coach handlade livet om att det skulle hända något hela tiden. Middagar, resor, nytt jobb, nya materiella saker. Men härligt snack med en grym Coach fick mig att ändra mindeset och bli lycklig och lugn i att bara vara. Idag är det mitt inre som jag fokuserar på då inget annat är viktigare.

Hanna

 Linda är fantastisk! Så lugn och trygg, skapade tillit så jag vågade ge mig hän. Så fint när hon kommer fram och håller en hand på mig och säger fina ord, det värmer och jag kände mig verkligen hållen av henne.

Beatric

Bästa Linda. Hennes ödmjuka och kärleksfulla stjäl lyser igenom i allt hon gör. Hon ÄR trygghet och det är pga henne man kommer så långt som man gör med sig själv.

Frida

Linda är på helt rätt plats. Hon lyssnar in och stöttar men även utmanar på exakt rätt ställen. Och hon gör det med en finess som inte går att öva på. Många gånger i yoga/ ”spirituella” sammanhang möts man av en känslan av att behöva passa in, med Linda passar man in. Det blir inte skitnödigt. Det finns en enkelhet i Lindas ledande som gör allt så odramatiskt.

Johanna

Innan jag började arbeta med Linda hade jag mycket ont i mina leder i höft och axel, samt knä och rygg. Lider av stress. Direkt efter varje kurstillfälle hade jag mindre ont i kroppen och kände mig mindre stressad. Jag har nu fått bekräftat att spänningar och stress kan orsaka fysisk smärta.

Linda

Jag är i en process efter lång sjukskrivning efter sjukdom. Jag tar steg varje dag för att känna mig mer i harmoni. Innan var jag mycket håglös och kände ångest och oro. Idag är glad för att jag har gett mig själv möjligheten att utvecklas, att jag är viktig, att ta hand om mig själv. Jag känner att spänningar har börjat släppa. Mindre oro. Min största aha-upplevelse är att jag inte är så rädd för motstånd längre. Att jag ser det som en utmaning och att det i sin tur kanske genererar något utvecklande och fint för mig själv, i min resa.

Nina

När jag börja arbeta med Linda mådde jag mindre bra än jag mår nu. Jag har lägre stressnivå. Lugnare. Mer grundad. Mer vän med mig själv. Det var verkligen wow att ge utlopp för starka (så kallade negativa, "förbjudna") känslor.

bottom of page