top of page

Because I'm a Game Changer, are you?

Enda sedan jag var liten har jag fascinerats över världen. En värld fylld med färger, en stor lekplats där allting var möjligt. Jag var alltid förundrad och intresserad över hur allting kunde vara som det var och frågan ”varför" var mitt ledord i allt. Men, ju äldre jag blev, desto mer svart och vit blev min värld. Jag fick lära mig om vad som var rätt och fel, för att sedan resa till ett nytt land och lära mig att det som var rätt för mig, var fel för dem. Jag blev mer och mer fascinerad av vår värld, men också mer förvirrad. Åren gick och jag fick lära mig att frågan "varför" var otrevligt, jag borde istället lyssna och acceptera. Ju äldre jag blev, desto mer försökte jag anpassa mig till rollen av vad som ansågs vara rätt, normen.

 

Jag var rädd för att göra fel och för varje misstag lärde jag mig noggrant om hur jag kunde göra rätt för att tillfredsställa den duktiga flickan inom mig. Den flicka som världen accepterade, som följde normen. Men jag var aldrig lycklig. All tid och pengar jag fick över spenderade jag på att resa, resa till världens alla hörn för att se om jag kunde finna några svar. Svar på om det kunde finnas någon annan som förstod vad jag menade när jag inte kände att jag passade in. Och jag fann. Men varje gång jag återvände hem fylldes jag med en sorg. En sorg av att jag var fejk. Att jag tvingats in i en roll som inte var jag. På pappret såg allt bra ut: sambo, hus, utbildning, en fin titel på arbetet, bil och katter. Bekanta förklarade för mig hur jag levde drömmen, ”DINK” (Double Income No Kids), men inombords var jag mer ensam än någonsin. 

 

Denna ensamhet och sorg blev min katalysator till att börja söka inom mig själv efter svar istället för att söka utåt. Istället för att resa iväg, distrahera mig med vänner, fester och middagar, reste jag inåt. Och jag fann. Fann det jag letat efter hela tiden, mitt autentiska jag. Jag fann Linda som jag lämnat kvar i barndomen, hon som såg världen i färger, för den lekplats det var och där allting var möjligt. Och jag föddes på nytt. 

 

Idag är jag en väldresserad häst som kan röra mig i samhällets normer, men de definierar mig inte. Om du försöker att kategorisera mig kommer du bli förvirrad. Jag arbetar dagligen med människor för att hjälpa dem nå sina drömmar, samtidigt som jag vid sidan av är med i forskningsprojekt. Jag guidar människor i att komma i kontakt med sig själva genom yoga och andning, samtidigt som jag lever med urbefolkningar på andra sidan jorden för att studera deras kultur. Jag ger människor Healing, samtidigt som jag kan fascineras över hur en process kan effektiviseras. Jag har valt att göra det jag älskar, välkomna det maskulina med det feminina och använda de gåvor jag givits i detta liv utan att exkludera en enda version av mig själv som är sann. 

 

MaasaraMandala är ett resultat från de lärdomar, utbildningar och erfarenheter jag gjort under livets väg.  Jag tror genuint på att världen är en stor lekplats där allting är möjligt, men att många av oss glömt av den styrka och potential vi har inom oss på grund av samhällets normer, regler och begränsningar. Jag är helt övertygad om att varje individ på jorden är här för att skapa stordåd, men att många inte vet hur eller var det skall börja. Genom att börja investera i dig själv, kommer du finna lyckan inom dig själv, istället för att förvänta dig att andra skall skapa den åt dig. Jag vet, för jag har själv gjort resan och ser människor göra den varje dag. Allt handlar om att våga ta första steget.

 

Det är min stora passion och drivkraft i livet att hjälpa människor som dig att våga tro på sig själva. Tro på sina egna drömmar, rakryggad och med full kraft. Att du ska våga ta ett kliv utanför begränsningen av rätt och fel och se lekfullheten som finns överallting runtomkring dig. Att du skall våga hitta tillbaka till din lekplats, där allting är möjligt!

 

 

4LM22.jpg

Trust the process

- Linda

bottom of page