top of page

Pranasanna Neurotransformativ Breathwork (NTB) 

Känner du dig trött, stel i kroppen, som att hela världen vilar på dina axlar men du orkar inte bära den?
Kanske har du överlevt trauman, känner ångest, brottas med alla måsten, har problem med att uppnå dina mål, finna struktur?
Längtar du efter balans, att sluta vara konstant trött, få njuta av dina bedrifter och känna en stolthet över att vara just du?
Då är Pranasanna Breathwork vägen för dig.


Allting handlar om andetaget. Mestandels av den stress du upplever idag härstammar från att din kropp är undersyrsatt. Vi lever med ett nervsystem som är under konstant stress där vi reagerar med vårt parasymatiska nervsystem istället för sympatiska. Detta leder till stress, dåligt humör, viktuppgång, obalans, ångest, depression, värk i kroppen and so on.... Vår kropp är vår rymddräkt genom det här livet och när vi inte tagit hand om den så som vi bör kommer den att protestera. Vi tenderar då att bli förbannade på den, men,
var inte det. Det är din kropp som signalerar att den behöver hjälp.


Genom att börja andas rätt kommer du uppnå stora transformationer och uppleva känslan av att vara i total balans, både känslomässigt och fysiskt.  I min resa inom personlig utveckling har ingenting varit så fruktsamt och transformerande som att hitta andningen och lära mig att andas rätt. Pranasanna (NTB) är en andningsteknik utformad för att hjälpa dig att bli av med tunga energier och frigöra dig från stress. Den lugnar ditt nervsystem, stimulerar lymfsystemet, aktiverar oxytozin, seratonin och dopamin. Du försätts i en självhypnos där du guidas av mig genom specialutformad musik och röst för att frigöra det du behöver bli av med och aktivera det du behöver i ditt undermedvetna.

Det enda du behöver är ett headset och en ögonbindel. Därefter kopplar du upp dig på länken via zoom, drar ned din ögonbindel, sätter på hörlurarna och låter dig guidas av mig in i ditt inre där du kommer möta dig själv och stärka din självkänsla. Detta är en resa du inte vill missa och det bästa av allt: du behöver inte ens åka någonstans!

Klicka på höstens kurser för att anmäla dig eller boka in dig på ett gratis Uppstarts Samtal om du vill boka privata/grupp sessioner tillsammans med mig!


 

bottom of page