top of page

❀ Första helgen i april bjuder vi in dig till Gotland för att återskapa kontakten med dig själv och din livsenergi. Vi kommer vara på en härlig kursgård, mitt på Gotland med vidsträckta fält, när våren står i full blom. Du kommer få lära dig att lugna ditt nervsystem, aktivera till lymfsystem, återknyta kontakten med din naturliga cykel, få kontakt med naturens element och hur de kan skapa mer lugn inom dig ❀

 

I en unik kombination av feminin och maskulint ledarskap har Linda och Frida skapat en helg för dig att landa mjukt i dig själv och samtidigt känna kraften du bär inom dig. Du kommer tas på en resa i att återskapa kontakten med din egna cykliska natur till att hitta din inre kärna och explodera ut i din fulla livskraft som kvinna.

Boka din plats idag

Du bokar genom att klicka på knappen

nedan och ange:
- Namn

- Adress

- Mail

- Telefonnummer

Vi är en av de få som erbjuder delbetalning! För oss är det viktigaste att så många som möjligt får chansen att vara i en trygg miljö och få de verktyg som behövs för att utvecklas. Vill du komma men önskar delbetalning? Hör av dig!

"Det du längtar efter,
längtar efter dig med"

274100566_1375936359519255_5129364224890520036_n.jpg
_DSC5339.jpg

Jag heter Frida och min stora passion i livet är att stötta kvinnor i att leva med sin kropp, livmoder och menstruationscykel. I min erfarenhet vet jag att det händer något i oss när vi återknyter kontakten med vårt underliv och livmoder. Mina gåvor på den resan, som jag med innerlig kärlek erbjuder, handlar om att på olika sätt lära känna kroppen och dess superkrafter genom feminina praktiker. De verktyg jag med vördnad använder mig av är de som hjälpte mig när jag startade min resa från domnad och utan kontakt, i emotionell obalans och smärta, till där jag är idag - fri från smärta och i synk med min cykliska natur som kvinna.

Jag heter Linda och min drivkraft i livet är att inspirera och hjälpa kvinnor till att komma i kontakt med sin livsenergi och glöd. Jag arbetar som Transformativ Coach, Yogalärare och Andningsinstruktör och hjälper människor dagligen med att frisläppa emotionella blockeringar, frigöra sig från begränsade tankesätt och kliva in i sitt fulla potential. Min stora passion och expertis är att hjälpa dig att förena dina tankar med dina känslor och våga visa alla sidor av dig själv på ett balanserat och harmoniskt sätt. Jag har själv genomlevt processen från att bryta loss från ekorrehjulet, se mina skuggsidor, möta de rädslor som finns kopplade till normen, för att sedan förenas med min inre kraft. Och vet du vad? Det finns ingenting jag hellre längtar efter än att se fler kvinnor blomstra ut så vi kan skapa en vilt blommande trädgård tillsammans.

bottom of page